Babás Jóga

Hüvelyi szülést követő 6. héttől, császármetszés után 8.hettől lehetőség van a babáddal való közös mozgásra. Ez egy jó alkalom a kettőtök közötti bensőséges kapcsolat elmélyítésére. A baba masszírozása erősíti immunrendszerét, jó hatással van az idegrendszerre. Az érintés, passzív mozgatás és közös mozgás kombinációja sok érzékletet magába foglaló ingerlésként éri a babát, segíti fejlődését és háromdimenziós térérzékelését. A jóga segítségével a hát- és derékfájás kompenzálható, visszaszerezheted szülés előtti kondíciódat, regenerálódhatsz és feltöltődhetsz. Speciális gyakorlatokat tanulhatsz a hasüregi szervek visszarendeződésére is.

Kisbabás jóga

6. héttől 9-10. hóig 

Nagybabás jóga

9-10. hótól 24. hóig 

Jelentkezés

Szeretnél Babás Jógára jelentkezni? Add meg a neved és az email címed a feliratkozáshoz a részletekért!

.

Gyakran ismételt
kérdések

Összegyüjtöttem számodra a leggyakrabban felmerülő holobody jógával kapcsolatos kérdéseket.

Egyáltalán nem. Bármikor el lehet kezdeni. Bárki, bármilyen előképzettséggel, gyakorlottsági szinttel elkezdheti. Itt nincs versengés: nem fog senki kinevetni, ha eleinte nem úgy  megy valami, ahogy szeretnéd.

A foglalkozás előtt egy órával már ne egyél. Ha nehezebb ételt fogyasztasz, akkor azt inkább két órával előtte tedd. Pár falat könnyebb étel, gyümölcs megengedett a jóga előtt.
 
 
A jókedvedet, nyitottságodat. Ezen kívül higiéniai okokból egy nagyobb törölközőre lesz még szükség, amit magad alá tudsz tenni a jógaszőnyegre. Kényelmes váltóruha szükséges. Zokniban/ mezítláb gyakorlunk, cipő nem kell.
 

Bármilyen egészségügyi probléma esetén konzultálj orvosoddal, mielőtt jógázni kezdenél. Jelezd felém, ha sérülés, vagy bármi probléma merült fel nálad. Mindenki saját felelősségére vesz részt a foglalkozásokon!

Érdemes 10-15 perccel az óra kezdete előtt érkezni, hogy kényelmesen át tudj öltözni és legyen időd ráhangolódni a gyakorlásra egy kicsit.

Csak a legelső alkalom előtt szükséges, akár emailben/telefonon/messengeren.

Előző nap 18 óráig lehetséges lemondani akár emailben/telefonon/messengerenElkésett lemondás esetén egy alkalom levonásra kerül a bérletből!
 
 

Ajándékozz élményt Karácsonyra!

Most bármilyen összegben vásárolhatsz Babysteps ajándékutalványt. 

Az ajándékozott szabadon választhatja meg, melyik szolgáltatásra szeretné felhasználni.

Kellemes Ünnepeket mindenkinek!

Ajándékozz élményt Karácsonyra!

Most bármilyen összegben vásárolhatsz Babysteps ajándékutalványt. 

Az ajándékozott szabadon választhatja meg, melyik szolgáltatásra szeretné felhasználni.

Kellemes Ünnepeket mindenkinek!