Babás Jóga

Hüvelyi szülést követő 6. héttől, császármetszés után 8.hettől lehetőség van a babáddal való közös mozgásra. Ez egy jó alkalom a kettőtök közötti bensőséges kapcsolat elmélyítésére. A baba masszírozása erősíti immunrendszerét, jó hatással van az idegrendszerre. Az érintés, passzív mozgatás és közös mozgás kombinációja sok érzékletet magába foglaló ingerlésként éri a babát, segíti fejlődését és háromdimenziós térérzékelését. A jóga segítségével a hát- és derékfájás kompenzálható, visszaszerezheted szülés előtti kondíciódat, regenerálódhatsz és feltöltődhetsz. Speciális gyakorlatokat tanulhatsz a hasüregi szervek visszarendeződésére is.

Kisbabás jóga

6. héttől 9-10. hóig 

Nagybabás jóga

9-10. hótól 24. hóig 

Jelentkezés

Szeretnél Babás Jógára jelentkezni? Add meg a neved és az email címed a feliratkozáshoz a részletekért!

Gyakran ismételt
kérdések

Összegyüjtöttem számodra a leggyakrabban felmerülő holobody jógával kapcsolatos kérdéseket.

Egyáltalán nem. Bármikor el lehet kezdeni. Bárki, bármilyen előképzettséggel, gyakorlottsági szinttel elkezdheti. Itt nincs versengés: nem fog senki kinevetni, ha eleinte nem úgy  megy valami, ahogy szeretnéd.

A foglalkozás előtt egy órával már ne egyél. Ha nehezebb ételt fogyasztasz, akkor azt inkább két órával előtte tedd. Pár falat könnyebb étel, gyümölcs megengedett a jóga előtt.
 
 
A jókedvedet, nyitottságodat. Ezen kívül higiéniai okokból egy nagyobb törölközőre lesz még szükség, amit magad alá tudsz tenni a jógaszőnyegre. Kényelmes váltóruha szükséges. Zokniban/ mezítláb gyakorlunk, cipő nem kell.
 

Bármilyen egészségügyi probléma esetén konzultálj orvosoddal, mielőtt jógázni kezdenél. Jelezd felém, ha sérülés, vagy bármi probléma merült fel nálad. Mindenki saját felelősségére vesz részt a foglalkozásokon!

Érdemes 10-15 perccel az óra kezdete előtt érkezni, hogy kényelmesen át tudj öltözni és legyen időd ráhangolódni a gyakorlásra egy kicsit.

Csak a legelső alkalom előtt szükséges, akár emailben/telefonon/messengeren.

Előző nap 18 óráig lehetséges lemondani akár emailben/telefonon/messengerenElkésett lemondás esetén egy alkalom levonásra kerül a bérletből!