Kismama Jóga

A várandósság 13. hetétől egészen a szülésig ajánlott mozgásforma. Előzetes jógás tapasztalat nem szükséges hozzá, a gyakorlatok biztonsággal végezhetők. A 90 perces foglalkozásokon lágy, légzéssel összhangban végzett, „kismamásított” jógagyakorlatok segítik a szüléshez szükséges izmok megerősítését és nyújtását. A helyes légzés elsajátításával többletoxigénhez jut a „pocaklakó”. A kismama jóga hatására rugalmasabbá válik a tested, oldódnak az esetleges feszültségek, harmonikussá, kiegyensúlyozottá válhatsz. A rendszeresen végzett gátizomerősítő gyakorlatokkal hatékonyan felkészítheted a gáttájékot is a szülésre. A speciális mély relaxáció során felveheted a kapcsolatot a babáddal. A várandósság 30. hetétől pároddal együtt szülőpozíciós órán vehetsz részt.

Jelentkezés

Szeretnél Kismama Jógára jelentkezni? Add meg a neved és az email címed a feliratkozáshoz a részletekért!

Gyakran ismételt
kérdések

Összegyüjtöttem számodra a leggyakrabban felmerülő kismama jógával kapcsolatos kérdéseket.

Egyáltalán nem. Bármikor el lehet kezdeni. Bárki, bármilyen előképzettséggel, gyakorlottsági szinttel elkezdheti. Itt nincs versengés: nem fog senki kinevetni, ha eleinte nem úgy  megy valami, ahogy szeretnéd.

A foglalkozás előtt egy órával már ne egyél. Ha nehezebb ételt fogyasztasz, akkor azt inkább két órával előtte tedd. Pár falat könnyebb étel, gyümölcs megengedett a jóga előtt.
 
 
A jókedvedet, nyitottságodat. Ezen kívül higiéniai okokból egy nagyobb törölközőre lesz még szükség, amit magad alá tudsz tenni a jógaszőnyegre. Kényelmes váltóruha szükséges. Zokniban/ mezítláb gyakorlunk, cipő nem kell.
 

Bármilyen egészségügyi probléma esetén konzultálj orvosoddal, mielőtt jógázni kezdenél. Jelezd felém, ha sérülés, vagy bármi probléma merült fel nálad. Mindenki saját felelősségére vesz részt a foglalkozásokon!

Érdemes 10-15 perccel az óra kezdete előtt érkezni, hogy kényelmesen át tudj öltözni és legyen időd ráhangolódni a gyakorlásra egy kicsit.

Csak a legelső alkalom előtt szükséges, akár emailben/telefonon/messengeren.

Előző nap 18 óráig lehetséges lemondani akár emailben/telefonon/messengerenElkésett lemondás esetén az alkalom levonásra kerül a bérletből!