Kismama Masszázs

A masszázs alatt a várandós nő oldalt fekvésben helyezkedik el. Feje alá és lábai közé párnákat helyezünk. Kényelmes környezetet teremtve történik a kezelés, melynek során finoman, de hatékonyan kezeljük a problémás területeket: 

  • vállak
  • karok
  • hát
  • derék (óvatosan)
Csak bio minőségű, 100 %-osan tiszta olajat használunk a masszázshoz.
 
Kérlek a masszázs előtt mindenképp konzultálj nőgyógyásszal/ orvossal! Az ő engedélyét kérjük, de nem kell írásos formában azt bemutatni.
 
Ezt követően olvasd el az alábbi kizáró okokat és ha ezek bármelyike fennáll, NE gyere a kezelésre:

– szőrtüszőgyulladás, – fertőző bőrbetegség (pl. szemölcs, övsömör, bőrgomba, körömgomba), – hámhiány

– túlérzékenység, – mentálisan instabil személyiség, – legyengült állapot, – hasmenés, – idős beteg, – szellemileg sérült beteg, – tudatmódosító szerek használata alatt álló személy, – pszichiátriai kezelésen részt vevő személy

– láz, akut gyulladás, – fertőző betegség, – friss trauma (törés, ficam, rándulás, izom- és szalagszakadás) később lehet részleges masszírozás, – bármilyen műtét után, – akut gerincsérv, – ízületi instabilitás, – előrehaladott csontritkulás (osteoporosis), – heveny (akut) reumatikus folyamat, vagy idült gyulladás aktív szakasza (pl. Rheumatoid Arthritis), – gyulladt izmok, inak, – örökletes vérzékenység, bőrvérzéssel fenyegető stádiumban lévő cukorbetegség, – véralvadásgátló gyógyszer szedése, – daganat, – terhességnél az első trimeszterben (12. hétig) csak részlegesen, biztonságosan a 2. trimeszterben végezhető masszázs a terhesség 34. hetétől csak szívfény kezelés/fejmasszázs

– szíveredetű keringési zavar, – pacemaker, – szívinfarktus után, – stroke után, – kiugróan magas vagy alacsony vérnyomás, ha gyógyszeresen nem kezelt

– érszűkület, meszesedés, – fekély (pl. lábszárfekély), – visszér bántalmak (az érintett végtag kihagyásával lehet masszírozni), a seprűvéna finoman masszírozható, – mélyvénás trombózis, – visszér műtét után, – nyiroködéma

 

Egy-egy alkalommal is sokat tud javítani a masszázs a testi kellemetlenségeken, de az ideális az, ha meg tudja oldani a kismama, hogy rendszeresen járjon masszíroztatni. Ezért bérlet vásárlási lehetőséget is kínálunk, mellyel kedvezőbben jön ki egy kezelés ára.

Jelentkezés

Szeretnél Kismama Masszázsra jelentkezni? Add meg a neved és az email címed a feliratkozáshoz a részletekért!

.

Gyakran ismételt
kérdések

Összegyüjtöttem számodra a leggyakrabban felmerülő kismama jógával kapcsolatos kérdéseket.

Egyáltalán nem. Bármikor el lehet kezdeni. Bárki, bármilyen előképzettséggel, gyakorlottsági szinttel elkezdheti. Itt nincs versengés: nem fog senki kinevetni, ha eleinte nem úgy  megy valami, ahogy szeretnéd.

A foglalkozás előtt egy órával már ne egyél. Ha nehezebb ételt fogyasztasz, akkor azt inkább két órával előtte tedd. Pár falat könnyebb étel, gyümölcs megengedett a jóga előtt.
 
 
A jókedvedet, nyitottságodat. Ezen kívül higiéniai okokból egy nagyobb törölközőre lesz még szükség, amit magad alá tudsz tenni a jógaszőnyegre. Kényelmes váltóruha szükséges. Zokniban/ mezítláb gyakorlunk, cipő nem kell.
 

Bármilyen egészségügyi probléma esetén konzultálj orvosoddal, mielőtt jógázni kezdenél. Jelezd felém, ha sérülés, vagy bármi probléma merült fel nálad. Mindenki saját felelősségére vesz részt a foglalkozásokon!

Érdemes 10-15 perccel az óra kezdete előtt érkezni, hogy kényelmesen át tudj öltözni és legyen időd ráhangolódni a gyakorlásra egy kicsit.

Csak a legelső alkalom előtt szükséges, akár emailben/telefonon/messengeren.

Előző nap 18 óráig lehetséges lemondani akár emailben/telefonon/messengerenElkésett lemondás esetén az alkalom levonásra kerül a bérletből!
 
 

Ajándékozz élményt Karácsonyra!

Most bármilyen összegben vásárolhatsz Babysteps ajándékutalványt. 

Az ajándékozott szabadon választhatja meg, melyik szolgáltatásra szeretné felhasználni.

Kellemes Ünnepeket mindenkinek!

Ajándékozz élményt Karácsonyra!

Most bármilyen összegben vásárolhatsz Babysteps ajándékutalványt. 

Az ajándékozott szabadon választhatja meg, melyik szolgáltatásra szeretné felhasználni.

Kellemes Ünnepeket mindenkinek!