Páros Szülésfelkészítő Workshop

A kismamáknak azt szoktam javasolni, hogy „nyugtassák meg” a párjukat, ez a foglalkozás nem jógaóra, nyugodtan jöjjenek el ők is. A workshopon a kispapáknak szó szerint „kezükbe adom” a hatékony akupresszúrás pontok ismeretét. Ezeket alkalmazva megszűnik az az érzésük, hogy tehetetlenek és csak külső szemlélők.

Van olyan élethelyzet is, amikor a kispapa nem tud/akar eljönni, ez nem gond, mert egyedül is részt vehet a kismama a foglalkozáson. Ebben az esetben a jegyzet alapján otthon be kell majd tanítsa a párját.
Illetve online részvételi lehetőség is van: az ország bármely pontjáról, otthonuk kényelméből szintén csatlakozhatnak a párok a workshophoz.
A sok gyakorlati tudás mellett ezt az időt maximálisan magukra tudják szánni a párok, ez egy jó alkalom hármójuk összehangolódására is.

Mit kell hozni?
Semmit. Ha kényelmes ruhában jöttök, átöltözni sem szükséges. Jegyzetet e-mailben küldök.

A jövőbeli alkalmak időpontját
Facebook eseményeim között
tudod nyomonkövetni!

Jelentkezés

Szeretnél Babás Jógára jelentkezni? Add meg a neved és az email címed a feliratkozáshoz a részletekért!

.

Gyakran ismételt
kérdések

Összegyüjtöttem számodra a leggyakrabban felmerülő holobody jógával kapcsolatos kérdéseket.

Egyáltalán nem. Bármikor el lehet kezdeni. Bárki, bármilyen előképzettséggel, gyakorlottsági szinttel elkezdheti. Itt nincs versengés: nem fog senki kinevetni, ha eleinte nem úgy  megy valami, ahogy szeretnéd.

A foglalkozás előtt egy órával már ne egyél. Ha nehezebb ételt fogyasztasz, akkor azt inkább két órával előtte tedd. Pár falat könnyebb étel, gyümölcs megengedett a jóga előtt.
 
 
A jókedvedet, nyitottságodat. Ezen kívül higiéniai okokból egy nagyobb törölközőre lesz még szükség, amit magad alá tudsz tenni a jógaszőnyegre. Kényelmes váltóruha szükséges. Zokniban/ mezítláb gyakorlunk, cipő nem kell.
 

Bármilyen egészségügyi probléma esetén konzultálj orvosoddal, mielőtt jógázni kezdenél. Jelezd felém, ha sérülés, vagy bármi probléma merült fel nálad. Mindenki saját felelősségére vesz részt a foglalkozásokon!

Érdemes 10-15 perccel az óra kezdete előtt érkezni, hogy kényelmesen át tudj öltözni és legyen időd ráhangolódni a gyakorlásra egy kicsit.

Csak a legelső alkalom előtt szükséges, akár emailben/telefonon/messengeren.

Előző nap 18 óráig lehetséges lemondani akár emailben/telefonon/messengerenElkésett lemondás esetén egy alkalom levonásra kerül a bérletből!
 
 

Ajándékozz élményt Karácsonyra!

Most bármilyen összegben vásárolhatsz Babysteps ajándékutalványt. 

Az ajándékozott szabadon választhatja meg, melyik szolgáltatásra szeretné felhasználni.

Kellemes Ünnepeket mindenkinek!

Ajándékozz élményt Karácsonyra!

Most bármilyen összegben vásárolhatsz Babysteps ajándékutalványt. 

Az ajándékozott szabadon választhatja meg, melyik szolgáltatásra szeretné felhasználni.

Kellemes Ünnepeket mindenkinek!