Holobody Jóga

Talán manapság senkinek sem kell már elmagyarázni, hogy mi az a jóga. Azt azért kiemelném, hogy a jóga semmiképpen sem csak egy sport és nem is egy torna féleség, hanem inkább egy átfogó szemléletmód, egy teljes életfilozófia. Oktatóként figyelek arra, hogy a tradicionális elemeket megtartsam, viszont hangsúlyt helyezek arra is, hogy az ülő életmódot folytató nyugati ember számára is élvezhető legyen a foglalkozás. Gerincterápiás továbbképzést is végeztem (Bene Máténál), így maximális biztonsággal végezhetők a gyakorlatok mindenki számára. Még azok számára is, akik valamilyen gerincproblémával küzdenek. 

Miért különleges a módszer,
amit használok?

Holobody jóga: a coaching szemléletet igyekszem belevinni a jóga gyakorlásba is. Minden foglalkozásnak adok egy témát: ebben merülhet el a jógázó, ennek megértését segítik elő a testgyakorlatok, meditációs technikák és mudrák is.

Jelentkezés

Szeretnél Holobody Jógára jelentkezni? Add meg a neved és az email címed a feliratkozáshoz a részletekért!

.

Gyakran ismételt
kérdések

Összegyüjtöttem számodra a leggyakrabban felmerülő holobody jógával kapcsolatos kérdéseket.

Egyáltalán nem. Bármikor el lehet kezdeni. Bárki, bármilyen előképzettséggel, gyakorlottsági szinttel elkezdheti. Itt nincs versengés: nem fog senki kinevetni, ha eleinte nem úgy  megy valami, ahogy szeretnéd.

A foglalkozás előtt egy órával már ne egyél. Ha nehezebb ételt fogyasztasz, akkor azt inkább két órával előtte tedd. Pár falat könnyebb étel, gyümölcs megengedett a jóga előtt.
 
 
A jókedvedet, nyitottságodat. Ezen kívül higiéniai okokból egy nagyobb törölközőre lesz még szükség, amit magad alá tudsz tenni a jógaszőnyegre. Kényelmes váltóruha szükséges. Zokniban/ mezítláb gyakorlunk, cipő nem kell.
 

Bármilyen egészségügyi probléma esetén konzultálj orvosoddal, mielőtt jógázni kezdenél. Jelezd felém, ha sérülés, vagy bármi probléma merült fel nálad. Mindenki saját felelősségére vesz részt a foglalkozásokon!

Érdemes 10-15 perccel az óra kezdete előtt érkezni, hogy kényelmesen át tudj öltözni és legyen időd ráhangolódni a gyakorlásra egy kicsit.

Csak a legelső alkalom előtt szükséges, akár emailben/telefonon/messengeren.

Előző nap 18 óráig lehetséges lemondani akár emailben/telefonon/messengerenElkésett lemondás esetén egy alkalom levonásra kerül a bérletből!
 
 

Ajándékozz élményt Karácsonyra!

Most bármilyen összegben vásárolhatsz Babysteps ajándékutalványt. 

Az ajándékozott szabadon választhatja meg, melyik szolgáltatásra szeretné felhasználni.

Kellemes Ünnepeket mindenkinek!

Ajándékozz élményt Karácsonyra!

Most bármilyen összegben vásárolhatsz Babysteps ajándékutalványt. 

Az ajándékozott szabadon választhatja meg, melyik szolgáltatásra szeretné felhasználni.

Kellemes Ünnepeket mindenkinek!