Egyéni és Csoportos Coaching

Ha úgy érzed elakadtál valamiben, vagy egy nehéz kihívással küzdesz, akkor ez a módszer sokat segíthet. A megoldáshoz vezető út lényegesen lerövidíthető ha van valaki, aki vezessen.  Ezzel az egyénre szabott, holisztikus módszerrel már egyből érezni fogod a valtozást, majd lépésről lépésre megtalálhatod a kiutat a nehéz helyzetből. Megbeszélés szerint hetente vagy kéthetente 60 perc egyéni coaching, min. 5 alkalommal a tartós eredmények érdekében.

Jelentkezés

Szeretnél Egyéni Coachingra jelentkezni? Add meg a neved és az email címed a feliratkozáshoz a részletekért!

.

Gyakran ismételt
kérdések

Összegyüjtöttem számodra a leggyakrabban felmerülő coachinggal kapcsolatos kérdéseket.

Egy olyan módszer, melynek során jól felépített beszélgetések keretén belül a coach kérdésekkel segít rávezetni a klienst arra, hogy megtalálja a kiutat a nehéz helyzetéből. 

Kifejezetten” life coach” vagyok, ezért magánszemélyek magánéleti jellegű élethelyzeteire nyújthatok segítséget. (Ellentétben a business coach-csal, aki üzletemberekkel foglalkozik.) A munkával, magánélettel kapcsolatos bármely téma felmerülhet, plusz az egészség, fitnesz területe is.A beszélgetések alapjául szolgáló témát a kliens választja ki.
 
 
A coach segít rávezetni  a klienst arra, hogy milyen lépésekkel érheti el a céljait, oldhatja meg a problémáit, de nem tudja ezt a kliens helyett megtenni. A kliensnek magának kell tenni a változásért. Abban is tud segíteni a coach, hogy az elérhetetlennek tűnő dolgok apró lépésekre lebontva elérhetővé váljanak.
 
A coaching során a kliens olyan eszközöket sajátít el, amelyek segítségével képes lesz egyedül is megoldani a jövőben felmerülő problémáit.  

Abszolút! Bizalmi viszony jön létre a coach kliens között: egy olyan megtartó közeg, melyben a kliens bátran megnyílhat; tudván, hogy nem élnek vissza a bizalmával.

Nem. A pszichoterápiától is különbözik. Kliens kísérésnek lehet hívni. Bizonyos eszközöket alkalmaz a pszichoterápiából és itt is a segítő beszélgetés a fő módszer.

Ez a probléma jellegétől, illetve egyéni igényektől is függ. Mind a kettő hatékony lehet, de másképp. Az ingyenes 15 perces elbeszélgetés segíthet eldönteni a kérdést.

Ez teljesen egyéni. Előre megbeszélt időintervallumban folyik a beszélgetés. Általában legalább 5 alkalmat szoktam javasolni, a tartós eredmények érdekében. Mindent személyre tudunk szabni és előzetesen egyfajta „szerződésben” rögzítjük a feltételeket.

Ajándékozz élményt Karácsonyra!

Most bármilyen összegben vásárolhatsz Babysteps ajándékutalványt. 

Az ajándékozott szabadon választhatja meg, melyik szolgáltatásra szeretné felhasználni.

Kellemes Ünnepeket mindenkinek!

Ajándékozz élményt Karácsonyra!

Most bármilyen összegben vásárolhatsz Babysteps ajándékutalványt. 

Az ajándékozott szabadon választhatja meg, melyik szolgáltatásra szeretné felhasználni.

Kellemes Ünnepeket mindenkinek!