Egyéni és Csoportos Coaching

Ha úgy érzed elakadtál valamiben, vagy egy nehéz kihívással küzdesz, akkor ez a módszer sokat segíthet. A megoldáshoz vezető út lényegesen lerövidíthető ha van valaki, aki vezessen.  Ezzel az egyénre szabott, holisztikus módszerrel már egyből érezni fogod a valtozást, majd lépésről lépésre megtalálhatod a kiutat a nehéz helyzetből. Megbeszélés szerint hetente vagy kéthetente 60 perc egyéni coaching, min. 5 alkalommal a tartós eredmények érdekében.

Jelentkezés

Szeretnél Egyéni Coachingra jelentkezni? Add meg a neved és az email címed a feliratkozáshoz a részletekért!

Gyakran ismételt
kérdések

Összegyüjtöttem számodra a leggyakrabban felmerülő coachinggal kapcsolatos kérdéseket.

Egy olyan módszer, melynek során jól felépített beszélgetések keretén belül a coach kérdésekkel segít rávezetni a klienst arra, hogy megtalálja a kiutat a nehéz helyzetéből. 

Kifejezetten” life coach” vagyok, ezért magánszemélyek magánéleti jellegű élethelyzeteire nyújthatok segítséget. (Ellentétben a business coach-csal, aki üzletemberekkel foglalkozik.) A munkával, magánélettel kapcsolatos bármely téma felmerülhet, plusz az egészség, fitnesz területe is.A beszélgetések alapjául szolgáló témát a kliens választja ki.
 
 
A coach segít rávezetni  a klienst arra, hogy milyen lépésekkel érheti el a céljait, oldhatja meg a problémáit, de nem tudja ezt a kliens helyett megtenni. A kliensnek magának kell tenni a változásért. Abban is tud segíteni a coach, hogy az elérhetetlennek tűnő dolgok apró lépésekre lebontva elérhetővé váljanak.
 
A coaching során a kliens olyan eszközöket sajátít el, amelyek segítségével képes lesz egyedül is megoldani a jövőben felmerülő problémáit.  

Abszolút! Bizalmi viszony jön létre a coach kliens között: egy olyan megtartó közeg, melyben a kliens bátran megnyílhat; tudván, hogy nem élnek vissza a bizalmával.

Nem. A pszichoterápiától is különbözik. Kliens kísérésnek lehet hívni. Bizonyos eszközöket alkalmaz a pszichoterápiából és itt is a segítő beszélgetés a fő módszer.

Ez a probléma jellegétől, illetve egyéni igényektől is függ. Mind a kettő hatékony lehet, de másképp. Az ingyenes 15 perces elbeszélgetés segíthet eldönteni a kérdést.

Ez teljesen egyéni. Előre megbeszélt időintervallumban folyik a beszélgetés. Általában legalább 5 alkalmat szoktam javasolni, a tartós eredmények érdekében. Mindent személyre tudunk szabni és előzetesen egyfajta „szerződésben” rögzítjük a feltételeket.