Isaszegi Kata

Holobody Coach

Három gyermekes anyukaként, vállalkozó nőként és feleségként igyekszem megtalálni az egyensúlyt a különböző szerepek és feladatok között.

Eredeti szakmám szerint jogász vagyok de 2005-ben karriert váltottam és más, kicsit alternatívabb módját választottam az emberek segítésének.

2006 óta nők százainak segíthettem abban hogy a szülésük könnyebb legyen, felkészültebben várják ezt a csodás, ám olykor kihívásokkal teli életszakaszt, eseményt.

A jóga számomra nem csak egy mozgásfajta, hanem egy komplex életmód, egy életfelfogás amely segít abban is hogy a mindennapokban könnyebben boldogulhassak.

A jógaórák tartása révén nagyon sok hasonló gondolkodású nőt ismerhettem meg és a hozzám járó anyukák egy támogató közegben életre szóló barátságokat köthetnek.

Mindig is vonzott a segítő szakma, az emberek gyógyulásban, fejlődésben való segítése és a tanítás.

2011-ben természetgyógyász képesítést szereztem, valamint számos igazán színvonalas képzésen vettem részt, így a vendégeimet a maguk teljességében, holisztikus módon közelítem meg.

"Az ember olyan, mint a kaméleon. Átveszi azoknak az embereknek a viselkedését, értékrendjét, hiedelmeit, akikkel legtöbbször találkozik. Ha sikeres akarsz lenni, sikeres és pozitív emberekhez kösd az életed. Olyan emberekkel, akik optimisták, boldogak, pozitív célok elérésén dolgoznak, és életük felfele ível. Ugyanakkor tartsd magad távol a negatív és kritikus örökké panaszkodóktól. Ha sasként akarsz szárnyalni, nem kapirgálhatsz a pulykákkal."

/ Brian Tracy